Dinomysterie uitgelegd in De Brug in Joure op zaterdag 20 mei

Dinosauriëurs! Hebben ze bestaan? En zo ja hoe zijn ze verdwenen? Zegt de Bijbel er iets over? Over dit soort vragen gaat het op zaterdagavond 20 mei in De Brug. Je bent van harte welkom bij deze interactieve presentatie over dinosauriërs.

Datum: zaterdag 20 mei 2023
Tijd: 19:30 uur

Locatie: Brugstraat 3, Joure

De gratis toegankelijke avond wordt verzorgd door ir. Gert-Jan van Heugten uit Veenendaal. Hij is ingenieur in de scheikundige technologie en schrijft en spreekt regelmatig over het thema schepping en evolutie. Hij houdt geregeld lezingen over dino’s en weet deze tot de verbeelding sprekende schepsels te koppelen aan het begin van de wereld. Hij beantwoordt onder meer de vraag of er ook dino’s op de ark van Noach zaten en hoe we de vondsten van dino-botten moeten verklaren.
Omdat de lezingen van Gert-Jan van Heugten vaak veel belangstelling trekken, is het handig om vooraf een stoel te reserveren. Degene die dat doet is verzekerd van een zitplaats. De lezing is zeer geschikt voor tieners, (christelijke) opvoeders en natuurlijk dino-liefhebbers.

Over Gert-Jan van Heugten

Gert-Jan is in 2006 tot geloof gekomen omdat hij overtuigende argumenten te zien kreeg vóór het Bijbelse scheppingsverhaal, en tegen het evolutieverhaal. Sindsdien is hij er van overtuigd dat de Bijbel van kaft tot kaft een betrouwbaar beeld van de geschiedenis weergeeft. Vier jaar en een hele hoop boeken, DVD’s, lezingen en discussies later is hij begonnen met het verzorgen van presentaties over schepping en evolutie. In 2011 is hij als vrijwilliger bij Weet Magazine terecht gekomen, waar hij sinds 2012 in de redactie zit. Na het behalen van zijn ir./M.Sc. titel in 2013 heeft hij het Naventure trainingsjaar gevolgd bij de Navigators. In de zomer van 2014 heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen onder de naam ‘Waarom Schepping’.